Thursday, April 19, 2012

Kinder Garden

 Tengah servey kinder garden utk buah hati tersayang.

Smart Reader
  • RM100 - REGISTER
  • RM120 -MICS
  • RM150 - SPORT
  • RM18 - INSURANS
  • RM220 - BOOKS (SETAHUN)
  • RM50 - MANDARIN
  • RM115 - UNIFORM (BOY)
  • 4 SEMESTER - RM1080
Senang citer sediakan je lah RM2K utk persediaan~

Ini hanya servey..belum tau lagi nak ambil yg ni ke tidak..sbb kt area rmh mak pun ada kinder garden..tengoklah nnt yg mana sesuai.tepuk dada tanya selera.
biasalah..ahkak kan over..bab servey-servey ni ai suka ;)
 Sayang anakku sayang.. apa saja utk sayang mamy akan usahakan beri yg terbaik :)

Semoga Allah permudahkan segalanya..amin.

happy read ;)

11 comments:

atty's said...

betul tu..kita nak segala yg terbaik utk anak2 kita.
semoga dipermudahkan segalanya ya.amin

♥cikmOt♥ said...

wahh...nak sekolah dah kakal ye

Mimy Hamid said...

betul mamy ..apa yang terbaik dan termmapu segalanya untuk mu anak...mamy ada byk lagi kindergardern..nnt try tanya krista, little khalifah..genius aulad...ni pun tau budak opis ramai duk sembang

mamyharraz said...

kty:insyaallah semoga dipermudahkan.amin. :)

cikmot: abg kakal dah besar hehe

mimy: tq bg info.ok nnt nak try servey situ pulak :)

rasp said...

demi anak, insyaAllah kita usahakan yg terbaik kan sis...amin...

I tak tau u stay area mana....
antara kinder yg ok : genius aulad, little caliph, REAL Kids...

sronok survey2 nie sis :D

mamyharraz said...

rasp:ank sy duduk dgn mak area segambut :)

tq sgt2 info yg sis bagi.berguna sgt utk sy lebih gigih survey :)

syariza09 said...

sy tak mula survey lg, ntah bila la nk survey..lmbt2 nanti kang penuh plak

ieda said...

kita cuba bagi yg terbaik kan dik
insyaallah semoga anak2 lebih paham betapa payahnya kita nak menjadikan mereka org yg berguna .. aminnnnnnnnn ;)

Softtouch [Hanim] said...

untuk anak kan kak..kita mesti nk yg terbaik....nak sekolah dah kakal...big boy dah..

ariana said...

Wah..dah besar..nak masuk sklh dah Kakal ye..tak lama tinggal lah mama sorang2 kat umah..kena cpt cari teman ni..
Skrg, mmg boleh tahan yuran sklh kindergarden kan..tp kalau puas hati takpe..demi ank2..Yati kena survey betul2 dulu..al maklumlah..bayar mahal2..

mamaNoriz said...

mahal SR ek?

huhu, tak mampu lah sya...

tpi kat KL tu ada byk pilihan kan...
sy apenah dgr pasl 'Caliphs', mcm best je sbb islamic english....

semoga berjaya dlm pencarian ye mamy... mmg payah uat pilihan ni...