Monday, April 9, 2012

Kayu Nasi Kandar

Lunch date kali ni kt Kayu pulak ;)

Belanja diri sendiri best jugak kan ;) tapi ni keluar secara berjemaah ramai-ramai :)
lama tak mkn kari yg lekat bau kt tangan sampai ke malam sesekali makan memang feel :D

 Tak berjanji pun pakai kaler sama ;P dah lah dok sebelah menyebelah pastu selalulah ter eksiden ter pakai baju kaler yg sama hehe ..bahaya nih kalau ada baju sama kang tak pasal2 jadi boria kan kak shery? nasiblah kaler baju je sama ;P  hikhikks

kami berdua mesti cop nak dok dekat2 kalau keluar sbb nak bergambar hahaa yg lain2 pemalu takmoh..tp yg haku pelik bila uplod pic muka depa takde menanyalah pulak mana pic dia haihhhlah kakak-kakak ku sgt konfius adik disini tahuk? -___-
My ex-bos yg sgt baik ;) Miss Tracy  ~ keje bawah dia selama setahun sgtlah bahagia..
Follow kete dia.suka sgt sbb happening ;) kuat bergosip like me hehheh >-<
 Orde menu secara sepakat ;
  1. Nasi briani
  2. kari ikan
  3. ayam goreng
  4. sayur kobis goreng
  5. sotong goreng
  6. telur masin
pastu air minuman diri sendiri ambik manggo lassi.sedap.
 dah selesai makan share pulak teh tarik dgn kak maziah (tudung pepel) :)
 Pic nih abg mamak yg tolong snap ;)

Yang joint 9 org semuanya kira-kira all total makan sorang cuma RM20 sahaja :)
murah ke mahal tak tau lah...tp nak bandingkan waktu lunch yg happy-happy together apa salahnya kan ;)

happy read ;)

22 comments:

rasp said...

betul ckp u tu sis...
bila dah dpt kumpul ramai2, makan2 cam happy hours gitu...
tak kisah lah sgt rege bayaran tu kannnnn...

atty's said...

Seronok makan ramai2 nieh.
kty selalu lunch..kalu dulu sorg2.tp sejak anak kty dah kerja..baru ler ada teman

Pepel BoNda AmaNi said...

suka makan nasi kandar pelita dekat klcc tue...tapi now dekat ioi mall dah buka...dekat skit..tapi maktok amani xsuka makan dekat kedai mamak..kang dia xmakan..xkan kitorang jerk nak makan kan..huhuhu sadis...

Lady Rina said...

seronok makan ramai2...meriah...:)

izan mama mia said...

dah lama tak pekena nasi kandaq..memang power

wahida said...

mahal gak tu...tapi tak pe lah sekali kala tak pe lah kan...

Afida said...

hukhuhk...otak saya terus dapat ingat bau kari bila melekat kat tangan....walaweiiii!!!sedapppppp

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh memang happening laa makan ramai2 camni..ala klu mahal pun apa salahnya kan..bukan selalu dpt berkumpul makan sama2 kan..btw salam kenal yer, singgah n follow sini ;-)

ieda said...

bila ada org yg baik dgn kita , kena pisah sure sedih .. walau bos kalau dia ok dan sporting tuu lah yg sedih kan .. huhuh

sedap tuu makan ramai2 macam nie ;)

munna said...

seronok klu opismate munna ramai mcm ni..meriah dan seronok berkumpul ramai2...tapi munna cuma berdua je kat opis ni

ZSqueenbee said...

kayu ni blh tahan mahal sis..hihi..skali skala ok kn..bestnyee mkn ramai²..

Mimy Hamid said...

semua sepakat selera mamak penang ni..terbaekk..makan nasi kandar bau tangan melekat..tu yg mahal hehehe

ellynadyra said...

walau bau melekat sampai malam tak ilang, bila mengenangkan keseronokan melepak.....bau sampai esok tak ilang pun xde hal kan!

Cik Gee said...

woaaaa.. baru teringat yg saya sendiri dah lame tak makan reramai ngan kawan2 .. :)

Softtouch [Hanim] said...

cntik akak pakai pink..sweet

sedapnya nasi kandar..lama dah xmkn....

Cik Yatt said...

bestnyeee

Riri Yoorin said...

alahai terbau-bau kari la ni..yummy heeh ni kena p cari anak mami la lagu ni klu dok suka pekena nasi kandar..

SURIA AMANDA said...

best kan makan reramai mcm ni...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok bila dapat berkumpul makan ramai2 kan.. meriah jerkk..

wahida said...

nok, sori aku tak dpt reply msg ko ari tu, top up habis....huhu...

nnt bila2 kang kita jumpa ye nok...

syariza09 said...

baik ati juga abg mamak tu, dia caj tak? hehehehe

mamaNoriz said...

bestnye dpt kwn2 ofis yg sporting!

org ramai ckp mkn mamak mahal kan...sya lama boikot mamak ...hehe