Thursday, April 12, 2012

Khamis

Pagi td sampai ofis awal konon naklah apdet blog sekali on pc internet down! pftt tensi sgt~ jd melanguklah tanpa talian internet selama berjam-jam T__T tak suka!

dulu takde line internet kt ofis ok je.boleh je ko keje kan? ni bila takde je talian memekak sana sini nak line :P doklah berzikir bila line nak elok..bila bila bila?? hehh boring tau..yelah keje bersulam internet kan best -_-  walau banyakkkk sgt mata liar skrg nih dok berkeliaran tp ahkak pedulik nak jugak online ;P

masuk ofis skrg mcm masuk kilang papan pfttt serabut isi perut dgn segala brg punggahan sana sini -_- (ni kes nak pindah ofis) kami semua pun di kerah itu ini susun itu ini sweet sgt tau T__T dannnn masa nilah sikap pentingkan diri terserlah dlm diri memasing termasuklah aku :") tihehehee barang kau,kau angkat barang aku,aku angkat deal?

Disebabkan,ofis tgh renovet pastu managment pun dah bertukar maka ramailah yg resign sbb tu bulan ni penuh dgn farewell je.mamyharraz jugakkk yg setia kt sini.Alhamdulillah :D                                                                                

Bulan Mei planning mcm-mcm tp kannnn nampak gaya mcm tak jadiii je kalau jadi pun mcm lari je plan asal tu..hmm kecewa.tp tak boleh nak sentap2 terima jelah seadanya ~ lagipun berkait dgn jadual suami kann apa nak buat redha je laaa~ sebab ni jugak aku tak berani nak jemput2 org...kalau tidak tak pasal2 org pun turut sama pening dgn aku T__T kejap begini kejap begitu mesti org konfius kan..mcm aku ni takpe dah biasa hidup dlm kekonfiusan ;P dah biasa jugak ngadap plan tak jadi nih..kata isteri askar kan.kenalah biasakan diri ;) *tangandibahumatakeatas*

nnt dah boleh masukkan pic hasil masak2 hari cuti umum smlm kita share stori kt sini hehe alaaa saja je share citer kan best kan kann ;)

happy read ;)

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

kena bawak berukband lah macam tu kat opis...ekekeke

Mimy Hamid said...

mmg betul pun..internet takde macam mati kutu je...hahaha...padahal keje lain byk kan...gitula dunia dah berinternet ni

Mama Gee said...

kadang2 yg kita beriya plan tak jadi..yg plan last minit plak jadi..cam g ke kl ari tu...semuanya secara mengejut je..hehe

ieda said...

pejabat akk pun dlm proses nak pindah ( alih tempat duduk ) huhuh x dpt bayang serabut dia .. ;)

-Sara- said...

sara pn boringgg kalo takde tenet tau! mcm mati kutu dibuatnya! haha

Salmiza said...

tenet ibarat nyawa kedua...xde tenet xde 'nyawa' hari itu..huhu

Salam kenal...:-)

rasp said...

tul lah sis...
dolu2 takde tenet...
ok jer kan...
skarang rasa tak senang duduk dibuatnya...
walhal keje dok menunggu hehehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

tue la kan..bonda pun..masuk jerk opis..on pc..mesti menggelupur buka internet dulu...hehehehe klu line down..mulut bising ja...nanti dah start keja kat tempat baru xtau la..camna...

munna said...

sekejap je dah bulan Mei kan Mamy.... munna pun sama klu takde line internet kat ofis ni rasa mcm matim kutu dibuatnya

Softtouch [Hanim] said...

sy pun mati kutu kalu xde internet wpun dorang block fb n blog tp adakah jgk yg boleh buka..website terpilih gitu yg boleh bukak..heeee