Thursday, April 5, 2012

Potluck ;)

 Pagi Jumaat yg mulia dimulakan dgn majlis makan kecil-kecilan ;)
Semua department bergabung tenaga bwk hasil tuaian masak masing-masing..ekceli depa ni mmg selalu buat potluck cuma mamy jew jarang joint ihikss ye camana ai nak joint sbb hidupku tak pernah awal nak nyampai ofis (depa suka buat potluck awal pagi)

Kali ni apa kata kite joint mereka semua ;)
best jugak berkumpul ramai-ramai.sambil mkn sambil gosip bincang planning masa hadapan gituww :))

Gigih buat triflle.walau tak secomel triflle org lain tetap dpt respon yg baik dari kakak-kakaku semua :D
tengkiu koranggg sebab jaga hati saya :") yelahh walau tak sedap ke lawa ke komen jelah yg baik-baik.taklah ai rasa rendah diri ;P hekhekk

tapi memang sedap kan (?) HAHA


 Seronok kita makan-sambil borak..emm dapat ke lagi kita mcmni bila dah pindah nnt~

kami pindah tak jauh pun..cuma pindah naik ke 11th floor..tapi suasana mesti akan berbeza dari sekarang kan..yelah kita dah bergabung dgn department korporat.undang-undang mesti overdose =P itu tak boleh ini tak boleh hmm redha jelah *tangandibahumatakeatas*
 menu kami tadi ;
  • nasi putih
  • ayam masak cili padi
  • ulam timun
  • sambal belacan
  • sayur paprik
  • desert triffle
  • kopi pekat & nescafe tarik
sgt marveles.pic mknan tak kuasa nak amik sbb amik pic manusia lg beshhh :) hehe
 Pagi Jumaat yg indah sgt ;)

Okey,marilah kita get ready kemas barang masuk dalam kotak apa yg patut tiba masa kita semua nak berhijrah tempat pula.suasana baru.boss baru.managment baru ;)


happy read ;)

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

memang best konsep potluck ni..dapat merasa macam macam makanan kan....

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya buat portluck camnie...makan ramai2..kenyang sampai ke petang kan....

ratusiput said...

yg penting gambar triffle jd model utama dalm gambar manusia.ehehe...selamat berpindah ke opis baru yatie... :)

Riri Yoorin said...

mamy...sedap nk triffle

Mimy Hamid said...

kita suka potluck...sbb banyak pilihan makanan...terbaeik..then leh sembang sembang sambil bergambar..bukan selalu punnn

GreenJade said...

potluck best..mcm2 pilihan makanan. i like like like hehe

sy pon tgh nk bsedih ni ..separuh colleagues floor saye akan bpindah opis yg jauh nye lebih 10km++ dr opis sy..sob2..terpisah sudah kami...

ieda said...

wah dikkk menu tuu utk port luck pagi2 ke ?? waduhhhh meriah nie
pagi2 makan nasi , mauu uolssss layannn tidoo lepas tuu kan ..
sure sedap2 nie ..

tgk yati punye triffle bikin akak kepanasan kat sini .. laici dia meriah , kalau anak2 akk nie laici habis dulu ekekeke ;)

izan mama mia said...

:) ^-^

Rtp Farra Arisha said...

puding triffle itu terlihat lezat! :) hehe selamat menjalankan tugas in new 'floor', new surrounding, etc..

syariza09 said...

kawan2 puji ikhlas tu..sedap la tu.
bertul tu, w/pun pindah lain tingkat, opcos la suasana pun dh jd lain, terpaksa sesuaikan suasana baru