Monday, April 23, 2012

Dip

Gembirakan hati dgn menikmati makanan ;)

Tak kiralah..apa jenis mknan..makan je tanpa rasa bersalah sure hidup yg lemau jadi bersinar!!..pastu gemok ko salahkan mknan T__T sangat tak adil bukan (?) ..well hidup ni kan penuh dgn tiada kedilan..jadi belasah je redah hidup ini tanpa rasa bersalah~
tahu tak kalau mkn chachos tanpa dip yg sedap tu tak lengkap? jadi dip cheese nih cicah dan nikmati chachos sebungkus ;) dip > cheese zip tu beli kt Mercato,Hartamas RM11.00

 nachos ni pun sedap! RM6.90 beli kt Mercato jugak.

Yang ni tak payah ckplah kan? haihhh lah Mcdonald sbb tulah aku sayang banyak2 kenapa ko selalu keluarkan menu yg lazat-lazat pastu buat limited? tak adil sgt tauuu..dan plisssslah kekalkan je mcflurry horlicks ni boleh? sedappppnyaaa lemak manis :D
Yang ni pun manis sbb selalu ada utk temankan sayer minum teh...sambil mkn red velvet..sambil mkn kopok cicah cheese..sambil borak-borak..pastu terbabas sampai malam..pastu baru teringat anak & laki menunggu kt rmh =P hewheww

jumpa cikngah tanpa pengetahuan kakal...hehe matiklaaa kalau pertemuan ni dapat dihidu mereka-mereka yg kena tinggal tu...bukan apa..time ni kami ada hal ..jd baiklah berdua je.. ;) ohhh yg tak manisnya kann cikngah pegi Bangkok..skrg dia sedang bergembira kt sana dan tinggalkan aku! naisssss sgt kan? pastu saja jew check-in letak status kt fesbuk nak jeleskan aku lettewwww T___T


happy read ;)

15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Alaaa..kat sini takde jual cheese zip tuh!!

♥cikmOt♥ said...

nak mcflurry tu...sobs...

atty's said...

dah lama kat tak pekena mcflurry :)

Daddy Ziyyad said...

malangnya, semua makanan yg lazat ber dip dip tu penuh dgn lemak..ahahahaha...kalau tak mmg setiap masa best utk di ngapp!

ieda said...

aah sedap je nampak chesse zip tuu .. adehhh mana nak cari nie ??

mcflurry layie ! .. adehhhhhh

rasp said...

terkecur plak tgk nachos dgn dip tu....
nak cari gak aaaa kalo ada....

and best bila ada buddy yg leh join sama2 makan & sembang2....
lagiklah heavan gitu :D

syariza09 said...

lawak la "mkn tanpa rasa bersalah"...i likeeeeeee

baru tau mcD ada mcflurry horlick, b4 ni tau oreo jer..mammy & adk mmg sehati sejiwa, best sbb leh hu ha hu ha samer2

Riri Yoorin said...

makanan yang membahagiakan

Mama Gee said...

alahhh mamy ni..gee br buat kt facebook teringin sgt red velvet....huhuhu terlioo ah..mana dpt red velvet tu?

sedapnyaa kudapan2 dgn pencicahnyaa ..yummeh!

mamyharraz said...

mamagee: red velvet tu beli kt hartamas satu slice dlm rm6.sedap.dah 2 kali mkn kt situ.

wahida said...

mc flurry horlick? aku baru tau ni...aku akan dptkannya!!

p/s: aku dah email ko nok...

mamyharraz said...

wahida: dptkan sebelum habis tawarannya hehe..

ok,take note. tq ya :)

Fieza79 said...

mc flurry tu mmg best!

-Sara- said...

mcflurry horlicks tu best eh? nk try gak ah..dgr rmai ckp best..bkn pe sbb sara xmnum horlicks..ehehe

Softtouch [Hanim] said...

1st time tgk dip'tu....mmg syok la dpt cicah ngan sos cheese tu...

horlick tu mg sedap kak..br try smalam..sy oun syg mcd jgk kak,,heee