Monday, February 7, 2011

1.21am..

Ya...subuh hening la ni...

mata takmoh lelap..asal pejam tak lena..tp on lappy mengantuklah pulak..haiyooo..tp dah masuk 4 bulan rutin tido mamy memang kelam kabut..sebabnya start ceting dgn suami jam 2.00am tak pun 3.00am sampailah 5.30am atau 6.00am..giler kentang kannn huhuuu mana taknya beza waktu dgn kita 6 jam..jadinya kita jam 2.00am Lebanon baru jam 9.00am.


jadi mamy kenalah ikut timing suami =P yelah waktu dia senggang barulah boleh lebiuuuuu lebiuuu ngeh ngeh...waktu2 biasa pun ada curi2 chat...tp sesak nafaslah kejap2 hilang...tanya sepuluh soalan 2 jawapan je dia bagi tak bestlah kannnnn mamy ni jenis tak sabar haku tanya skrg la ni jugak perlukan jwpn =P tp ofis hour pun ada gak mamy curi2 skype..cuma tak bestnya suami tak boleh nampak mamy yelah komputer ofis mana ada camera kannn jadi,mamy jelah boleh tenung2 baba ;)

biasanya jam 10.00pm mamy tido..pastu 2.00am bangun utk ceting huhuuu "abg sila kagum okeh" =P ok fine tak de sapa yg paksa...dan mamy memang sendiri rela ^^ hmm beginilah penangan dok berjauhan...baru tauuuu..hmm tak best okeh sesakkkk nafas ni =P ok lepasni jgnlah berangan baba nak joint misi lg k cukuppplahh =P

sejak baba p misi..Harraz Haikal dah makin bijak..skrg dah tak pakai pampers nak shishi dia bgtau..baru2 ni pakaikan dia spender huhuuu hadoiii momet paling kelakar nak diingat =P kakal asyik ketawa je apa yg kelakar pun tak tau huhuuu tp kiutttt sgt budak gemok pakai spender =P oklah kann kakal kan nak p sekolah tak lama lg =p

ok nak sambung chat dgn suami dia dah online :))) sedappppnya tido waktu subuh beginikannn ok ok jap lagi mamy pulak sambung tidoooo....


ZzzZzzzz nite duniaaaa :)

12 comments:

Ciklinn said...

sekrg jam 2.56am.... ciklinn pun takleh tido.... ingat nak hapdet blog.. tapi bdn sangat letih... huhuuhuh

mamyharraz said...

ciklinn..pun tak boleh tido...huhu give me 5 ;)

Softtouch [Hanim] said...

yelah kak sbb akak kejar time ngan suami akak kan..xpe nnti suami akak balik dr misi time tido akak xterganggu pun..xpe berkorban utk suami gitu..

pndainya kakal yer..dah xpakai pampers dah..clever boy...

mamyharraz said...

aa hanim,terpaksa ikut timing suami...sejak2 kawin ni memang tido akk tak cukup =P

anak kecik bekejar ikut timing susu...la ni baba dia pulak..huhuuu

rATu kEBaYA said...

pagi baru comment.. sebab subuh hening tu akak dah tido... hehehe..

mamyharraz said...

ratu..itulah..dan skrg mamy sgt mengantukkkk huhu

ieda said...

arini dah ari selasa dikk .. dan esok rabuu huhu lambatnyeee jumaat :(

mamyharraz said...

haii kak ida lambatnya bulan marchhhh :P hehe

syariza09 said...

perrgghh...mmg kagun ngan mammy...daku di waktu iteeww dh sedap membuta.

camner le agaknya harraz pakai spender, mesti comel je kannn

mamyharraz said...

syariza..bestkan beradu waktu begitu huhu..

hehe mmg comel..tp kelakar dia konfius sekejap..tp skrg dah ok :D

~izan~ said...

akak,kita mmg sama,snggup stay up chat n vcall dgn husband.izan walaupun time sama kat sbh,sarawak,singapore ke tp bila dia keje shift malam,6ptg 6pg,maka izan pun akan tercongok dpn lappy smpai lewat pg.rugi rasa nk tdo..huhu

mamyharraz said...

berkorban apa saja kan izan..bila dah berjauhan begini..sampaikan waktu tido kita pun jadi tunggang langgang..huhu..tp takpe..kita buat ni dgn ikhlas..tak rasa terbeban pun kann :))