Sunday, February 27, 2011

Avacado :)

Selamat Pagi :)
mulakan entry pemanis mulut ;)
mamy penggemar Avacado..tp kalori dlm buah tu tinggi kan?....tp tetap suka =P
Jus dia lagiiiii suka..dpt minum adoiii syorganya rasa ^^
kalau p Indonesia memang siang malam order jus avacado jer..sebab ktsana murah giler!!
kat sini paling murah jumpa pun rm7.90 tu pun tak sedap =P dah lah sikit..cair pulak tu..heee
nak buat sendiri? malesss! ;)

Avacado :)
sebijik rm5.50
tak pernah jumpa bwh rm5...kalau beli mesti rm 5 keatas T_____________T
ok!nak makan saja pun sedap nak cicah susu lagiiiiilah sedap kan heeee
lemak2 manis heeeee sedappppnya
nasib dlm rmh mamy sorang je suka buah ni heeee
yg lain2 tak suka =P
ok nak try? besttt! alaaa sesekali mknler buah import pulak heeee

7 comments:

eLYies said...

pernah torai makan lagi..sedap ke kak?

syariza09 said...

x pernah try & ada rasa takut nk mkn...hehehe..nk mkn pun takut, apa daa.
Bkn per, risau kot2 buah ni payau& kelat. Tp mamy kata lemak manis yer..ni nk kena try gak ni

Fieza79 said...

huhu..tk penah makan..apa rasa nya ehh...

mamyharraz said...

yies~ try lah nnt hee :D

syariza~ hee comellah awk nak mkn pun takut =P
avacado ni rasa lemak2..tp memang sedappp

Fieza~nnt try rasa ya ;)

~izan~ said...

izan penah minum ice blended avacado tp tak abis pun hehe..dia layer2 dgn choc,tp xtahu beli kt mana sbb FIL izan belikan hehe...akak ni kira peminat kipas susah mati buah ni la ek..hehe

mamyharraz said...

izan~ ow kalau layer choc lagi sedapppp .. memang suka sgt avacado heee :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat =)
kalau sudi jemput la join my 1st GA "cool wif sunglass!"
more beauty tips & shawl to share =)
eppy blogging..