Monday, February 21, 2011

Bloglist :)

As Salam :)
mamy hepi sbb cikmot & cahaya cinta illahi ,sudi letak blog mamyharraz kt bloglist mereka :))

terima kasih banyak2 ..
dgn adanya list mamy kt situ harap2 ramailah yg jengah kesini :) 
secara sesat atau pun tak sengaja klik tak kisahlah janji ada yg baca kannn ;)
taklah haku taip haku yg baca =P

dah singgah sini mehlah follow mamy ya ;)
nnt i follow u back :))
see bloglist mamy ada kt situuuu
kt Mc Flurry :)

ni pulak blog mamyharraz kt bloglist cikmot :)
under title 'aku baru tahu mereka ada blog'


suka suka suka :))))
ok nnt mamy nak rajin2 mengembara ke blog2 lain
nak joint sapa2 yg akan buat rombakan lagi heee ;)


6 comments:

cikmOt said...

hehehe...segan tul....ada entry khas cam gini...
kunjung mengunjung kan amalam mulia mamy...

~izan~ said...

akak

akak tulis,izan tetap setia baca.akak idola izan tau sebab lg lama dok jauh2 dgn hubby.kira motivasi utk izan =D

Riri Yoorin said...

whua best nyer.. cik riri nk juga boleh hehe.. tahniah mumy... semoga terus berjaya yer.. i love u mumy hug kuat2~

mamy jgn lupa jwb tag riri tu ok
http://ririlicious.blogspot.com/2011/02/giveaway-edy-kata-kau.html

atty's said...

semoga terus success dalam dunia blogging

mamyharraz said...

cikmot ~ momen hepi mesti kena buat entry :D

izan ~ akk juga pembaca setia blog awk tau :D

cikriri ~ tima kasih cik riri ^^ ok nnt mamy joint..n kalau tak paham nnt refer kt awk ehh =p

love u to cikriri hug kuat kuat kuattt~

atty~ tima kasih :))

CahayaCintaIlahi said...

wah ada entri khas la untuk cahaya hehe
malu malu.. hehe neway.. tq gak sbb sudi
masuk bloglist cahaya taw.. insyaAllah
kte akan bersihkan industri blogging ni
dengan cara berblogwalking hehe.. tanx ;)