Thursday, February 24, 2011

mekap baru ;)

Salah satu kesukaan mamy brg mekap!
hee kalau nampak alat2 mekap ni rasa nak telannn satu2 hee
mulalah berangan haiii nak je kumpul semua kaler haku nak! huu
tp agak2lah kannn sila sedar diri apa ko ingat ko makandam =P
jadi kumpul ikut kemampuan bukan ikut keinginan ;)


tapi stok utk carry foward masa2 kehabisan memang ada :D
masa zaman tak kawin mampulah pakai branded
tp la ni asal ok..tahan lama..lawa itu jadi keutamaan..branded2 no lasttttt fikir =P
tp merasalah ai tonyoh brand mac sampai titisan akhir~
pas dah kawin tukar body shop pulak...asiklah takde stok benda yg dah biasa kita pakai ~
pastu jumpa elianto..yg ni memang best dahlah murah pastu tahan sampai kemlm okeh! sukeeeee

Dan sekarang haku belasah je brand2 ni tak kosa nak ikut dahhh
janji tak kondem kan muka ni Syukur Alahamdulillah :)))
setakat ni Alhamdulillah pakai je apa2 brg mekap yg penting halal memang ok :D
ni lah eye shadow yg dah dibeli :D 
hari tu sekali tgk mamy dah berkenan heee
lawanya kalerrrr meriahnyaaaa
pastu laju2 contact person yg tag mamy ;)
dia salah sorang fren kt fb
soh reserve kan..tp smlm dgn tak sabarnya..
mamy sendiri yg pick-up by hand kt butik dia kt ampang ^______^
sepupu mamy temankan smlm :) tengkiu kakak :D
 mula nak yg ni..tp sebabkan ada blusher shading bagai tu cancel =P
sbb tak berapa reti nak shading2..takat mekap2 tonyoh tu ai biasalah hee
uhhh rambang mata okeh!
nasib tuan dia tak memujuk mamy hee
kalau pujuk2 bako bako mau mamy dah amik semua nih =P
pastu pulak sepupu mamy ckp try dulu..kalau ok lain kali kan boleh beli heee

hari ni dah pun rasmi pakai :))
puas hati ..memang puas hati
ok nak p sambung buat keje jap esok off weeeeee best best :)


6 comments:

syariza09 said...

tgk kt sini pon dh rambang mata, mmg meriah ngan kaler2

rATu kEBaYA said...

mana gambar yg dah touch up makeup tu.. kasi keluar sikit...

eLYies said...

yies pun ade..tapi mau berkurun tak abis2...last2 kasi anak main..wakkakak

mamyharraz said...

syariza~ meriahkann gerammm :)

ratu~ hee hari ni tak de gambar

yies~ bagi anak main?wuuuu baik awk sedekah kt akak ni haa heee

~izan~ said...

wah akak,beli manly ke? faveret izan kalau manly tu hehe...kasi up satu gmbr akak mekap2 kak..cepat2 =D

mamyharraz said...

izan ~ bestkan kaler2 manly gerammm rasa nak telan2 heee