Tuesday, February 22, 2011

Set komputer baru :)

Salam pagi yg ceria :)
ceria tak? hurmm takceria pun ceria2 kan jelah hee < kata2 utk diri sendiri =P
hari ni mcm tak cukup tido sbb mlm td online lewat T__T
lately ni baba sibuk jadi online tak tentu masa :)
mamy ok je..bgtau saja kol bape nak online i rela jee hee
kol 2.00am? 3.00am? 5.00am? boleyyyy no problem :D

Makanya hidupku skrg memang tak boleh dipisahkan dgn Internet ^____^
dimana internet disitu daku :)) tenkiu kt adik2 bg pinjam laptop,note book :)
tp kalau anak ada depan mata haruslah utamakan anak ^^
kang takmoh lah masuk news anak terabai sbb mak sibuk kt alam maya =P
mamy masih boleh kontrol okey ;)

Kat ofis pun begitu hee sentiasa online =P
dannn smlm sgt hepi sbb dapat set komputer baru ^_______^

best bestt :)))
jgnlah dpt set baru ni line unternet pulak ko sekat T____T
merana ai tauuu tak dpt online..tak dpt updated blog..tak dpt on facebook =P
jgn begituuuu ya company ku heeee ;)

12 comments:

Fieza79 said...

owhh best pc baru..sebijik sama mcm kita dok pakai ni hehee semangat bertambah nk berblogging..

eLYies said...

so kena semangat lebih2 sikit tau kak tie...sbb dapat pc baru..hahahha

mamyharraz said...

fieza ~ oww sama ya best kann ;)heee semangat semangat

yies~ haha semangat blogwalking =P

syariza09 said...

harap2 jgn la dorang sekat2...tensen nanti...pc baru ni penaik semangat, tambah2 dpt tgk wallpaper tu kann :)

CahayaCintaIlahi said...

hehe wah sonoknye kakak ni hehe
cahaya pun takde komputer kat rumah
on9 kat ofis je dulu kat ofis fb kene
block jgn blog kene blog sudah kan huhu
neway.. chaiyok2 kak ;)

mamyharraz said...

syariza~ wallpaper mamy tu penguat semangat :)

hee jgn di sekat sudah

mamyharraz said...

cahaya ~ heee syok :) akk pun tumpang yg adik2 je pc sbb selalu share dgn suami..ni dia bwk laptop tu yg kena pinjam yg adik2 hee

Riri Yoorin said...

whua tahniah mumy~

Myra Jay said...

Akak dok jauh ngan husband ke?? Sowi MJ baru singgah :)
Apapun moga akak ngan suami akan dok dekat balik :)

mamyharraz said...

cikriri~ ^____^

Myra~ tima kasih sudi singgah :)
ya kami suami isteri berjauhan..suami misi kt Lebanon..dan akk dok di KL T___T

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya ada komputer baru...brulah semnagat nk buat keje kan...jgn kene blocked kak..xbest..mcm sy skrg ni..sgt merana.....

mamyharraz said...

hanim~tulah harap2 jgnlah depa blocked..nnt tak bestlah..