Sunday, February 20, 2011

Berdua lebih baik :)

Sabtu lepas..mamy & Harraz balik Damansara Damai berdua :)
setelah 4 bulan menumpang rmh makayah...sabtu hari tu beranikan diri balik rmh sendiri :)
dan kami bermalam dirmh sendiri berdua :D
dah tiba masanya kami dua beranak berdikari..yelah sampai bila nak bergantung semua benda pd org lain..mamy kena kuat dan kena pandai sesuaikan dgn keadaan semasa..

Diri ni memang penakut..tp bila difikirkan amanah suami minta mamy jaga..rasa takut tu hilang..
seronok berdua dgn harraz :) terasa bebas nak buat apa2 kt rmh sendiri :)
bukanlah rmh mak ayah tak seronok..tp rmh sendiri lain suasananya..

Ok..kali ni sementara baba nak balik bercuti ni..akan kerap mamy balik kesini :)
selalu balik taklah rmh berhabuk :D

 Harraz kejap2 soh mamy tukar dvd
belum sempat katon tu nyanyi dia soh tukar movie lagenda budak setan..
belum sempat kasyah bukak mulut...dia soh tukar vdd lain...
soploh juta kali begituuuu je sampai kesudah! ~sabar jelah haku =P
 nak tak nak layan jelah sama2 :D
jgn tak tau mamy hafal semua lirik lagu2 katon ni tau =P
balik hari tu sempat cuci table runer jer..pastu segala hiasan tu mamy letak dlm besen..
tak sempat nak lap habuk..nnt lah balik esok2 baru nak lap ;P
rindu giler kt itik2 atas kabinet tu huhuu..

8 comments:

cikmOt said...

nampak fm la...nak satu...hehehe

mamyharraz said...

fm made in sabah mmg banyak nak ke cikmot? bolehhh :D

syariza09 said...

ooo...senang la leh nyanyi2 ngan harraz

banyaknya itik..cantik jer tersusun, rajin mammy jaga itik2 nie

mamyharraz said...

syariza..takat nyanyi lagu katon bolehlahh hehe

mamy pecinta itik :D

CahayaCintaIlahi said...

tahniah anda da dimasukkan dalam
bloglist cahaya bole cek nama ekh
insyaAllah ada masa hari2 cahaya
skodeng sini ;)

mamyharraz said...

cahaya ~ t.kasih banyak2
selalu dtg sini ya ;) mamy pun akan selalu kesana :D

Riri Yoorin said...

comel betul kakal tu kan.. hihik

mamyharraz said...

cikriri~kakal memang mcm2 =p hhhii