Sunday, February 27, 2011

Jaya Jusco Kepong :)

 Pembuka entry gambar anak bujangku :)
enter2 soh pic ni kebawah tetappp tak boleh! ggrrr ~
smlm mamy pertama kali bawak harraz jln2 ke Jusco tanpa sapa2 temankan :D ~hanya kami berdua :)
anak bujang mamy memang cool ~ tak banyak ragam....senyummmmm je bila mamy heret tangan dia soh jln laju2 heee kiut sgt =P
Sampai2 je terus mkn kt foodcourt jusco :) share nasi goreng cina pastu mamy mkn taufo fa ginger hadoiii kenapa sedap sgt? heee sbb apa kami berdua je mana nenek?

ok..smlm subuh kami dpt berita kwn baik mak cikedah meninggal dunia :( Ya Allah sedihnya dan tak sangka dgn berita tu..jarak rmh cuma lain blok ja..jd dpt je tau terus2 mamy follow mak p melawat jenazah..masa pun masih awal subuh..jadi harraz mamy tinggalkan dgn cikngah~ sempatlah mamy bacakan 2 kali surah yassin utk arwah cikedah tersayang :'( lepas selesai hadiahkan bacaan surah yassin cepat2 balik sbb turn cikngah pulak nak ziarah~  kedua2 keluarga kami rapat ... dulu mak pernah berniaga sebelah cikedah dan ciklan ..anak2 depa pula kwn adik2 mamy....ohhh terlalu banyak kenangan indah dpt kenal dgn cikedah & keluarga~

Jadi mak pun sibuk uruskan apa yg patut kt surau...mamy takmo lah bwk harraz ke surau sbb diakan baru baik demam..tu yg mamy bwk dia p jln2 kt jusco.. ~begitulah smlm yg penuh emosi..



Harraz nak mkn mcm2 selera org baik demam kot ...ikutkan jelah...nasib gaji baba dah kuar..nak tunggu gaji mamy?sampai hari ni yelek pocit! mana gaji ku weiiii T_____T
cheesee tu yg mamy yg ni harraz punya nama kek haku lupa =P
 tapau kemeci bwk balik last2 mamy yg makan T_____T mana lah haku tak gemoksssssss tsskk T____T < nangis banyak2 heeee =P ehh tpkan mamy tgh try programe diet tajaan cikngah heeee nnt dah menjadik mamy tayang2 kt sini =P heeee

ok habis citer siang ~

Citer kisah mlm pulak ;)
mlm td lepas maghrib cikngah ajak p jusco..jusco lagi? ow i okey jer soploh kali pegi pun takpe hee tp jgn ko ajak haku berkhemah ke panjat gunung ke itu kenot esep =P hee
cikngah rajin melayan budak kecik ni...ikut kan mamy memang tak kosa haku nak bwk dia area playground nih kejam? hmm takpelah..tak kosa okeh dr dia meragam takmoh balik baik tak payah terus heee sowi harraz =P ~ nasib cikngah ada nak layankan....cikngah layan harraz kt sini...mamy p masuk tempat baju budak sbb nak cari baju tido harraz =P

 Dah puas tergedik2 kt playground tu p mkn kat johnnny pulak ;)
budak kecik tu mengamuk okeh! haaaa kan dah ckp...tp kejap je pujuk2 katak besar org giler nak ambik dia ke senyaplah dia wakakaka =P

smlm tak amik steambot..
makan set nasi goreng belacan order benda yg sama dan add yam milk shake ~yummy!!
Tengkiuuuu cikngah belanja kami mlm td :)
hujung minggu berlalu sudah :)

yeayy lg 3 kali ahad baba balik Malaysia :D

16 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah2 nanges tengok itu kek
uhuk2 nak sikit kak hehe

LiErOSe~QiEmi said...

yey baba nak balik malaysia.. harraz yang hepi lebih or mamy??? hiihihih

~izan~ said...

hai akak..baru smpt nk singgah sini..bz sket hehe..yam milk shake tu sedap ye kak? izan tak pernah pun minum air berasaskan keladi hehe..

harraz tu good boy.dia tahu mamy dia sorg2 jd tak bley buat mmy susah hati..kena ikot je ckp mamy hehe.i miss u la kak hehe

mamyharraz said...

cahaya ~ akk tgk balik pic kek tu pun nak *nangis* heee

lierose~ mamy yg lebih2 excited heeee :D

izan~ miss u to izan...tima kasih singgah sini..walau tgh bizi sukaaaa akk tau :)

sedap milk shake yam tu..akk kalau ke johnny mesti order :D

Fieza79 said...

wahh best tgk kek tu sebab lama dok ngidam nk pekena kek SR...dh lama sgt tk pi huhu...


yeahh baba nk balek..tumpang gumbira org tersayang mamyharraz nk balek...hehe

mamyharraz said...

fieza~ best kan SR kek

heee tq tumpang gembira utk mamyharraz :D

fyna said...

alolololo...
encemnye anak bujang die...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

syariza09 said...

suka gak mkn taufu fa, tp kalo dh ada ginger tu...gullp tekak ni x leh trima kot

nk wat countdown gak ler...3x Ahad yer...hehehe

cikmOt said...

yeyeye....kita hepiiii

mamyharraz said...

fyna~tq singgah sini..ok nnt mamy p blog fyna pulak ;)

syariza~hee best perisa ginger cerrr try nnt hehe

cikmot~ ^_____________^

ieda said...

ermm pagi2 lagi mata akak dijamu dgn taufu fa ekekek .. lembutt dan sejukk jer tgk huhuhu

SR lagi .. waa seronoklah anak bujang tuu dpt makan kek :)

mamyharraz said...

hai kak ieda hee anak bujang sy tu sejak2 ni suka sgt mkn kek ;)

Mama Gee said...

terlioo tgk cheese kek tu...iskk kenapalah minat cheese sgt...huhu..

wah patutlah mamy berseri2 je...baba nk balik ya..hehee

mamyharraz said...

mamgee~ samalah mamy pun minat cheese hee

nampak ke muka eksited mamy tu heee *malu*

LEE XIANG LIN said...

Kepada ketua MCA Malaysia Datuk Seri Liow Tiong Lai,

Kami ingin memberitahu bahawa ketua cawangan MCA Gombak YIP KUM FOOK dan ketua pemuda MCA Gombak YIP JIUN HANN, nama mereka sangat kotor di masyarakat Cina sebab mereka halau Sami Buddha keluar dari BUDDHA KUIL SAMNAK SAMBODHI, 19 Jalan 38 Taman Desa Jaya, kepong, Kuala Lumpur.

Untuk kemenangan pilihan kecil, Calon BN PRK DUN Kajang: Datin Paduka Chew Mei Fun, kami harap peminpin MCA dan parti komponen BN, jauhkan orang yang tersebut di atas.

Kalau tidak parti MCA tentu akan kalah dengan lincin

Sekian, Terima Kasih

SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

Yapkok Hwee said...

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa “MCA GOMBAK” YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES, HIS CAR NUMBER PMC 898) LOW MEI LAN(ISTERI) dan anak mereka YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR & LOT 3.55, KOMPLEKS DESA BATU 8, JALAN KEPONG 52100 KUALA LUMPUR (YIP JIUN HANN & ASSOCIATES)

Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

Sekian dimaklumkan,

Terima Kasih

SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES
KAMI HANTAR MESEJ INI SEBAB RAMAI ORANG KENA TIPU DAN PEMINTASAN DI KEPONG...HARAP ORANG RAMAI BERJAGA-JAGA DENGAN MEREKA TERSEBUT