Tuesday, February 8, 2011

keje banyak tapi....

Dah 2 hari keje..tp satu keje pun tak sentuh =P
bonus dah dpt..angpau dah dpt..tp keje tak buat2 apa kes ni...
tp tulah..boss takde mulalah malas pun dtg =P ok ok nnt esok mamy buat gigih2 k..
lgpun mamy bizi tgh survey tempat holiday..pastu bizi booked apa yg patut huhuu

pastu pulak...baru dpt tau ada harga hotel yg berpatutan..
utk i yg bajet ni haaa lg semangat lah tanya itu ini =P
ya..kenalah cari yg murah bolehlah p byk tempat kannn *berangan*
ok takpe biar mamy syok sendiri huhuuu dan selalunya kalau mamy plan insyaallah menjadi ^^
nak harap suami i pelawa kirim salammm k =P
jgn *berangan* dia nak buat seperais2 comel gaya gitu
ok ok fine semua tu mamy tak kisahh janji RM ada jln je k
kang dah dok dlm bilik hotel pandai2 lah dia buat seperais bagai =p ~ *pang*


tgh2 taip entry ni dpt tau boleh balik 4.30 ... habis camner  haku nak fokus buat keje =P
baru nak buat dah soh balik huhuuu...
oh ya..td lunch p mkn ikan bakar cicah air asam fiuuuu beshhh
gabung pulak dgn abc bayangkanlahhh
mlm ni ko bernapaslah kt mulut yek selsema belum hilang pegi togok ais bagus sgt kannn =P
hadoiii ketat sungguh hidung ni...selsema makin teruk :(


akhir sekali...nak tgk org selsema tp *berangan* lebih =P
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



huhuuu mama gee i dah pandai belit ini shawl =P
shawl bola2 idaman hati heeee siap pm kt mama gee tanya dia beli kt mana
ok jgnlah buat2 terkejut tgk besarnya daku disituwwwww =P

11 comments:

syariza09 said...

perrrgghhh...mmg mengancam abis, baba tgk trus seperaiss

mamy gi cuti2 kt ner next month?

Lee-Yan-Naa said...

bestnye bleh balik awal :D

mamyharraz said...

ehem2 malu i hehe

plan nak cuti dekat2 je syariza..tp kalau rezeki lebih mungkin balik sabah :D

lee-yan,ofis mamy mmg mcmni time lepas raya cina mesti balik awal.. ;)

mekchu said...

oo... nak pegi holi holi holiday kat mana tu? tak pe, sementara bossh tak de ni kan... survey elok2 yeee...

mamyharraz said...

alaaa mekchu..holo holi holiday dekat2..asalkan dpt holiday ;)

Softtouch [Hanim] said...

akakkkkk...cantiknya suka tgk....pndai akak pakai shawl...

mamyharraz said...

heee alaaa hanim..akk belit2 jerk nasib tak terseliuh tengkok ni haa hew heww..

eLYies said...

amboi..bestnya dapat bonus..

kak tie..maner beli shawl tu cam cantik je!

mamyharraz said...

yies,akk beli kt masjid india murah je..cantik yek? hehe best best :D

Myrilicious said...

yale yale..khaifa haluqa.. momy so gorgy :D

Ogy said...

vavava dah pandai melilit ya....yg ni ok sket..sbb bola2nyaaa x penuh...ada bahagian yg takde bola2...lawoo