Sunday, February 13, 2011

Salam pagi :)


Salam pagi semua :)
lamaaa mamy tak jengah blog..
kt rmh line internet sgt slow..jadi nak lawat2 blog memag tak boleh :(
nasib lah nak ceting dgn suami line ok..

ada satu benda yg sesakkan jantung!
hmm biar jadi normal dan ok baru share citer T____T
skrg ni ibarat tunggu hukuman gantung saja :P
nak buat mcmana kann terima je lahh...
kita dah cuba yg  nak menilainya terpulanglah bagaimana pun..
tatap muka anak sejuk hati ni :)


11 comments:

~izan~ said...

slmt pg kak..alahai knp akak sorg ni..sbr ye kak.
si comel tu pengubat hati penyejuk jiwa..

hmm,muka anak akak chinese look la..comey!~

eLYies said...

awat pepagi dah ade problem ke kak???

takpe..harap semuanya ok yer!

hyazz said...

laa... cian nyer... bawak kan bersabar yer mamy

mamyharraz said...

izan..semua ni pasal keje..bestnya dpt jd suri rumah kann T________T

kakal dah mix tu jd mcmtu hihii

yies..prob ni dr minggu lepas..

harap2 semua oklah..

mamyharraz said...

hyazz,tq ya ^^

Myrilicious said...

sabo mumy..i missh u~

mamyharraz said...

cikriri..tq miss u to~

syariza09 said...

kasi settel problem cpt2 ok..x mau la sedey2 lg..sib baik publish muka harraz tersenyum lebar

mamyharraz said...

syariza..ok nnt dah setel mamy citer detik2 cemas kt sini T____T

mekchu said...

alahai.. mekchu pulak yg berdebar ni....

mamyharraz said...

hew hewww mekchu pulak yg rasa debar kita ya =P