Tuesday, February 22, 2011

Kayu Nasi Kandar :)

Haiiii semua...lunch apa td?
mamy ada org belanjan makan :))
suka suka suka
tempat pilihan depa yg pilih
 i follow jer..kalau ikut mamy tentulah nak Victoria Stations heee =P
 sejak format baru ni mamy konfius cara sususan gambar T___T
ikutkan ni gambar last heee takpelah okeh mamy citer je k..
Supplier belanja akaun dept. & purchasing kt Kayu Nasi Kandar.
Pelik jugakkk depa ni suka benar mkn kt sini T__T
pastu masing2 muka ketatttt tak kosa ai nak amik gambar huuuu
pastu dok pulakkk semeja dgn big boss hurmmm terus sopan haku =P
so pic tak banyak T____T *sadis* huuu
 tapiiiiii pic diri sendiri je ada heee
bolehlah kannn ala depa semua tak de dlm gambar tak kesan kt blog mamy pun heheee
 laju2 snap sebelum udang ni jd arwah ^^
depa pot pett mamy snap lerrrr
 ni mknan mamy :D
menu pilihan bersama : kari kepala ikan
sotong goreng,kari kambing,ayam goreng,udang goreng,segala sayur hmm apa lagi..
mcm2lah semua menu rasanay depa order =P
all total mamy tanya utk 12 org mkn RM500 lebih =P
huuu tengkiu Mr Lee :)
 Manggo lassi kt sini memang feeling apasal sedapppp sgt!!
 atok pikul nasi kandar tu comel kannnnn ^_____^
yeayyy kenyang sudah ^______^
okey lepas ni sedia jelah bau kari sampai ke malam T____T
cuci 10kali pun tetapppppp bau kari kt tangan nih =P
next week ada org nak belanja mkn lagi hoyerrrr
tp jgnlah kesini lagiii *fening* haku =P

6 comments:

CahayaCintaIlahi said...

pergh macam mantap jew udang tu
hehe cahaya tak suka sangat nasi kandar
cahaya suka nasik lemak ngee ;)

mamyharraz said...

cahaya ~ okeh give me five!! mamy pun tak suka nasi kandar..hee ni org belanja belasah jelahh ;)

Riri Yoorin said...

mamy pakai reben comel~

mamyharraz said...

cikriri~ heee :)))

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya nasi akndar..sy suka..heeee..udang tu besarnya kak...puas makan...

comelnya akak ari ni yer...:)

mamyharraz said...

hanim~ udang tu sekor rm16 huuu rate kedai mamak mmg camtu kan...nasib org yg belanja..jd terkejut comel jelah heheee

akk comel dr udang tu hari ni hehe