Monday, February 21, 2011

budak gemok yg malas =P

Selamat petang :)
lamaaa mamy tak updated citer kintan kann
kintan masih gebuuuu hensemmmm dan gemok!
haku rasa nak lempang2 jer kalau usik dia heeee =P

makan tido makan tidooo je keje dia
sejak dia joint family kami dia tak penah mkn nasik selain whiskas makeral..
memilih okeh! beli brand lain takmo..kang dia buat2lah peninglah loya2 lah ~
sudahnya ke kliniklah jawabnya huuuu
jadi dah tau dia tak boleh mkn benda lain...stok whiskas memang sentiasa ada ;)

kintan ni pemalu yg hamat okeh! peraasan hensem kots hee
kalau tetamu dtg dia yg dulu larik..huu apa ko ingat org nak sgt ke tgk ko kintan oiii =P
tp kann selalu yg dtg mesti nak tgk si kintan yg pemalu ni hehee

tengok tengokkkk ni lah keje budak gemok ni tauuuu
haishh balik ni ko siaplah kintan haku nak lempang2 ko hehe gerammmm gerammm
last week harraz kena cakar dgn budak gemok ni hihiii sian anak mamy tu ^^
tulah kacau lg si kintan..marahlah dia..

bela kucing ni satu terapi tauu sbb kucing ni manjaaa..
pastu yg best mcm faham je apa kita ckp hehe tak caya?
cuba lah bela kucing ngeh ngeh..
mamy malas nak bela kucing sbb leceh..
 jadi tumpang sayang kucing mak ayah je lahhhh boleh kannnn ;)


9 comments:

Riri Yoorin said...

dulu masa dok umah segambut ada gak beli kucing.. tapi dia keje beri2 celah katil.. sendu jer tau~

mamyharraz said...

heee tu yg tak lalu kann

tp kintan ni lain cikriri dia sgt bijak kalau nak shi shi ke yak yak ke dia masuk bilik air ;)

eLYies said...

yies geli ngan kucing..kalo pi umah orang yg ade kucing kan..mula tak yies tak tentu arah..takut dia datang bergesel..hahahha

Ogy said...

hahahaah... shomelnyaa nama...kintan...bestnya dpt peloks2 tu....

mamyharraz said...

yies~ hee kintan ni sopan tak suka gesel2 kt org

gee~ budak gemok ni memang comell tu yg rasa nak lempang2 je heee

~izan~ said...

putih gebu! comel tp izan takot kucing hehe...nama sgt melayu..senang nak ingat hehe

syariza09 said...

oooo...nie la kontan yg gebuss tu yaa, dasyat tu memilih pula bab2 makan.

pasni cer try bg kintan mkn kfc laaa..hehe leh la kongsi2

mamyharraz said...

heee awk ni syariza kfc mahal lahhh mana boleh bg budak gemok ni..kopaklah tuan dia =P

NEKCIK said...

Meh dtang rumah nekcik Kintan..ramai kawan kat sini..boleh main kejor kejor!!