Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul :)

Salam Maulidur Rasul :)
Berkat selawat keatas Junjungan Nabi kita moga kehidupan ini akanlebih berkat hendaknya.amin.

Internet kt rmh makin slow ~ istigfar je haku banyak2 nak buat apa2 pun kenot!
mula2 ok je...ni makin lama makin teruk pulak line internet tu haishhh..sabar 10juta kalik

Sejak 2 menjak ni kalau cuti umum memang tak kemana..
mood jln2 tgg baba je lah nnt...
jadi buang masa kt rmh mak saja..mkn tido mkn tido ~
 semua org takde...kt rmh mak,
maka ai try buat bubur :)
buat utk tekak sendiri je..harraz takmo..ok takpe biar mamy je mkn =P
rasanya oklah...rasa buburlah hew hewww

malam maulidur rasul kt segambut blackout
doklah kami dua banak dlm bergelap..
yg lain2 semua keluar..makayah p surau
nasib ada lilin..tp bersauna lah kami dua banak nak dekat sejam!

Atok harraz balik dia bg harraz main touchlight...duduk kejap budak kecik ni..
nenek harraz balik terus capai kunci p amik angin kt luar..

hurmm sebenarnya sambil taip entry sambil hati berdebar..
kenapa?alaaa kes yg mamy dok risau last week tu lahh
masih belum setel :( dan td boss bgtau 3.30 ptg ni ada meeting..
hmm apa2 pun ptg ni baru tau status tu gaya apa..

kawan2ku doakan diriku ya ;)
nnt dah setel mamy updated kt sini .. bukan apa cuma sbg panduan..
sharing is caring kannn T______T

9 comments:

mekchu said...

teringat bubur kat spital hari tu.. kembang tekak.. (ye la, kata utk org sakit).. bila tgk bubur dlm gmbr tu, menggiurkan sungguh...

mamyharraz said...

bubur kt sepital yg mekchu teringat ya ;P huhuu

Myrilicious said...

sedap bubur tu mumy~ takpe mcm riri yang kaki bubur ni memang sedap jer :P

comel pule tgk si harraz main lampu heh dh mcm starwars

mamyharraz said...

cikriri..utk percubaan pertama mskan sendiri ok lah..hehe

mamy paksa suluh muka sbb nak snap pic dia hihii..

syariza09 said...

cewah, kira menjadi la bubur tu

besar ke problem keje mamy tu? apa problemnya?

~izan~ said...

sekali pndang gmbr anak akak tu,mcm main bunga api nak raya je hehe...

mamyharraz said...

syariza,oklah nasib jadi sedap pulak tu hihii ;P

izan, aa kan mcm main bunga api je hehe

Softtouch [Hanim] said...

sedap bubur tu kak...tak suka bila blackout sebab panasssss.....

mamyharraz said...

hanim..akk pun tak suka blackout..kalau awal boleg gak jln2..kalau lewat mlm bersauna lah nak tgg pulih balik :P