Sunday, February 6, 2011

4 hari yg lalu...

Selamat pagi Isnin :)

Cuti lama mesti berjln sakan kan...nampaknya mamy tumpang seronok baca jel ah blog2 kwn yg citer pasal cuti...sebabnya diri ini hanya tidoooo saja 4 hari cuti lepas =P ~
..mamy dapat demam selsema :( sgt teruk selsema kali ni...sampai pekak telinga ni jd intonasi berckp dgn dengar elaimen dah lari =P sampai hari ni masih tak sihat :( nampaknya kalau masih sama terpaksalah serah diri kat hospital huhuuu...

Org demam ni selera mengada sikit =P kalah org mengandung teringin itu ini...hari tu tak dpt mkn sate kt  kajang..pastu baru2 ni ayah pelawa diri nak belanja mkn sate kajang huiiii sukaaaanyaa :))

 Jadi kesinilah kami..Taman Melawati ada cawangan sate kajang samuri :) sama je rasa satenya.

 dlm stroller tu Harraz membongkang tido =P org sibuk nak mkn dia tido...tak laratttt nak pangku budak bobok tu...nasib naik kete mamy..stroller memang stanby je ada dlm kete.. maka letakkan je dia dlm stroller tu :)


ok habis citer sate,
nak citer mee bandung muar pulak ;)
 kedai ni sebelah mydin masjid india..ok masuk kedai tu dr depan seteretttttt je kedlm kedai paling hujung belan kanan ~ mee bandung kt sini memang the best lah mamy ni penggemar mee bandung...dan pernah try mee bandung muar kt Johor...dan mee bandung muar kt sini memang terbaik setakat ni :)) aduhhh sambil taip air liur dah kecurrrrrr =P


citer mee bandung tamatt
ni citer mkn tempat lain pulakk ;P

 cuti umum nenek harraz cuti masak =P makanya mlm memang mkn kt kedai..nak tak nak haku yg mcm zombie kpg pisang ni pun turut ikutt =P demam2 pun lapar okeh..gambar mamy yg demam tak perlulah tempek kt sini kang ada yg demam tgk muka haku =P

ok,citer kek cokelat pulak ;P
kek ni anakku paling suka,tempah kt kwn ofis..tp akak ni dok site,jd kalau nak kenalah order awal..hmm sedappp gebuuu..pic ni hari tu mamy ambik,minggu ni pun ada order esok lusa sampailah..harap2 lepas mkn kek cekelat ni kebahlah selsema demam bagai ni...

cepatlah februari pergi..sebab march memang mamy nanti kannn :)))
ohh ya..pasan tak pic kt blog mamy dah besarrrrr hehe lepas2 ni no more gambar halus2 lagik sbb mamy suka pic besar mcm ni =P jelas bijik mata kannn :D

15 comments:

syariza09 said...

hamboi2 demam ngalahkan org mengandung, smuanya dia makan, mcm2 menu lak sepanjang cuti ni

rATu kEBaYA said...

sedapnya kek tu..

mamyharraz said...

syariza,tulah mkn tak hengat =P

ratu kebaya,sedap kek tu :D

Myrilicious said...

mmg makan itu sedap.. riri baru turun 4 kg.. naik balik 2 kg ceh abis~ cuti punye pasal

Softtouch [Hanim] said...

akak pun demam yer...mmglah kdg2 kalu kita xsihat pun mmg tekak ni nk mkn lain mcm sikit..oklah demam nk mkn, kalu demam xnk mkn lg ssh...

mamyharraz said...

hehe oo cik riri diet kah?..emm takpelah selagi ada selera mkn je..tp berpadalah kann ;)

mamyharraz said...

ya,hanim akk demam selsema..tp selera tetappp ada heee ;)

Ogy said...

mee bandung dia ade rasa cam kt muar tak? ke rasa sos aje? susah nk cari mee bandung muar yg mcm muar kat sini...hik2...kalau gian sgt..rela buat sendiri....

mamyharraz said...

rasa mee bandung kt situ mmg ori :D bukan rasa sos hehe try lah gee..bg mamy yg tak reti masak ni kt sini kira the bestlah hehe

~izan~ said...

lapar...tgk makanan yg semua sedap2..teringin nk mkn kek bukan air tgn sendiri hehehe

Chik Att said...

lamanya tak makan sate kajanggg

mamyharraz said...

izan..akk pula teringinnnya nak rasa kek air tangan awk T___T hehe

chik att.. sate kajang dimana2 pun dah ada ;)

Samawati Samhuri said...

mamy.. bila lak mamy nk mkn kek air tangan sy... ;) hehehee... sibuk gak nk interprem...
terliur lak tgk sate kajang tu...
nanti nk g beli gak la kt restoran jejantas sg buloh....

mamyharraz said...

wati,hehe teringinnn sgt nak rasa air tangan awk nnt kita koling2 ya ;)

oo kt restoran jejantas pun ada ya sate kajang..baru tauu

Samawati Samhuri said...

heheheee... ok sy tunggu mamy koling2 ya...;)

ha ah ada... kt sblah highway nk menuju ke KL