Sunday, July 8, 2012

Instagram ;)

 Tengah mabuk instagram up-load +edit - sanggup mlm td bersengkang mata edit pic jam 3 pagi baru aku tido! gilo. huhuu dah pakai tab lama... tp baru kenal Instagram kelmarin heehe ketinggalan zamannn..nak buat camner galaxy tab satu tak kan aku nak jadi emak yg kejam berebut dgn ank sendiri ;P

Ada banyakkk pic aku dah edit...tp hari ni letak satu jew dulu buat warm-up :")

Baiklah,mari kita wish dlm hati utk beli smartfon buat masa terdekat ni-amin-

Semalam dalam malas-malas tu sempatlah jugak gosok baju+tudung utk dipakai seminggu ;) Syukur.

Minggu ni kita pakai tudung saruk je.senang.tak yah nak lilit-lilit..
Pic atas tu aku punya Fareeda yg dah 3 tahun pun usianya =P tapi itulah kan..betul bak kata pepatah 'alah membeli menang memakai' gitteww walaupun dulu Fareeda tak de keluaran glamer cam skrg aku dari dulu tetap jd pembeli setia dia sebab? kualiti kain dgn owning sgt best!

Okey,jom wish lagi sekali utk beli tudung Fareeda utk dipakai di hari raya ni ;P - Insyaallah-

:)



happy read ;)

25 comments:

Rasp said...

kkdg kita asyik wif new software...
sedar2 dan berjam-jam kita dok layan kan...

I loike your tudung tu...
cantiks...

Bazilah (^0^) said...

saya duk menggodek instagram suami jer kalo nk mengedit gmbr, yelah diri sendiri pkai henpon cokia jer huhu

Asyifa Mustaffa said...

dah d/load dah instargram,..tp x tau guna...hahaha.....:p

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Haa.. Kan? Instagram mmg melayanzkan...!

♥cikmOt♥ said...

hehehe, nset tak canggih lagi...so tak leh nak instagram lagi...hahaha

mamyharraz said...

rasp: kan kak..memang ralit kalau dpt benda baru.

tq..hehe tudung lama.

bazilah: akk pun pakai henpong biasa jew..tu yg dok berebut dgn ank sobs sobss


asyifa: nnt meh follow akk eks ;)

tak pe je : mmg layan :)

mamyharraz said...

cikmot: enset kita pong tak canggih mana hehe

maszmadi said...

ameen untuk dedua2 doa ituew.. hehe
tabahnya edit sampai 3 pagi.. huhu

mamyharraz said...

maszmadi: tulah kan..ralit punya pasal ;)

Wanieys said...

akak sama dengan wani dh iron baju utk seminggu punya.....nk kena pakai smarfon gak la hehehe

mamyharraz said...

wani: senang dah ada baju utk seminggu kan ;)

lieyalatif said...

betl tu kak....alah membeli menang memakai gitu....tapi fareeda yg latest ni cecah sampai dueratus lebih tu terus rase stop dulu laaa....kalau bawah due ratus tu okey lagi laaaaa huhuhu.....

Kesuma Angsana said...

tapi..mmg cantil ler pic2 dgn instagram ni 1

norhidana said...

akak ni mmg tak penah bertudung yg kene gosok2...sume pakai sarung je... al maklum makin pemaleh

mamyharraz said...

lieya : kan..harga yg cecah 2ratus keatas mmg akk tak penah beli lg =P dasar berjimat hehe

kesuma: mmg cantik :)

norhidana: ya.samalah sy pun malas..

Daddy Ziyyad said...

wakakakaka...kelakar tu kalau mak berebut tab dgn anak...

beli lah satu tab baru...tak mahal dah sekarang ni...boleh la ber instagram sampai lebam! ;P

mamyharraz said...

daddyziyyad: bajet dah habis sbb beli tiket kapal tebang utk balik raya =P hehee

LiYa HaNiF :: said...

samalah kita ... tgh kemaruk intragram hehehe... :)

kakchik@ella said...

kita kan, sampai sekrg tak da instangram. hehehe

mamyharraz said...

liya: jom follow ;P

kakcik: register pastu jom follow sesama ;)

fiza said...

Sana sini sibuk instangram, dgr jer lah bebudak ofis ni bercerita ☺☺

miloais milo said...

nokkk....tak sampai hati kan nak berebut ngan anak...

miloais milo said...

nokkk....tak sampai hati kan nak berebut ngan anak...

Mama Gee said...

huaaa bila nk tuko phone ni...nk berinstagram gak nih

Ah Long said...

hehe nice , kak kalu sudi follow la instagram along @ sharkacai