Monday, July 16, 2012

Jumpa mimy :)

Plan nak berjumpa dah lamaaa sangat..cuma tak de jodoh..masa Birthday Harraz mimy tak dapat dtg sbb dia&family ke Camaron. Dan akhirnya ahad kelmarin kami bersua muka :)

Itu pun ada terbaca status Mimy kt FB yg dia nak bawa ank bujang hensemnya ke Titiwangsa..dan kebetulan mmg ada merancang nak keluar jln2 area sana ptg tu..jd cepat2 komen kt Mimy "jom jumpa" mimy pun balas "jom" - maka bertemulah kami :D

Ini yg best berblog ;) bila niat kita nak cari 'sahabat' dlm dunia blog ini  maka, Allah akan temukan kita 'sahabat' itu..Terima kasih Mimy sbb sudi jadi salah seorg sahabat saya :)

Syukur sgt antara sahabat aku dlm dunia blog masih berhubung..dan aku happy bila tiada batas atau jurang utk kami berkawan ..maksud aku..kalau kita anggap followers tu pembaca tentulah hubungan formal..ohh aku tak suka kehidupan formal..sebab tu aku anggap siapa yg singgah di ruang blog aku ni bukan sekadar reeders! tp followes dan reeders ialah kawan aku  ;)

Seronok berbual dgn Mimy - banyak situasi kami sama -masa berbual dgn awk terasa singkat....fayel tido masa ni..comelnya fayelllll geram sgt!

Dulu aku pembaca senyap kt blog mimy..bertahun jugak ..baca senyap-senyap hehe..suka baca kisah dia..saja..mmg dari dulu aku ni suka singgah blog org..pastu dah lama sikit baru follow dia sbb aku pun dah ada blog..baca lg senyap-senyap...pastu sejak mimy mengandung barulah tinggalkan jejak komen kt entry ;) dan teruslah kami berhubung melalui blog dan facebook.
Lepas borak-borak kt titiwangsa...ubah pulak haluan kt restoran sebelah je area situ..sambung berbual lagi dgn mimy :) Happy dapat berkenalan dgn mimy&family.

Masa aku rancak berborak,harraz pun rancak lasak bukan main! haihhh naik gerammmm...harraz punya lasak mmg semua surender menegok termasuk mak dia ni haaa! HAHA redho jelah..nasib mimy&family faham :")

Fayel ni kannn comel sgt tau.geramnya makcikyati..best dapat dukung dia..dah pandai agah-agah..comel sgt!

Bila tgk pic ni macam tak sangka je pertemuan tanpa janji akhirnya berhasil kan mimy ;) partner masing2 pun cool sgt -ni yg terus syg patlohlapan kali kt suami sbb sudi teman isteri kemana saja ;) hari tu juga selain family kecil mimy -  mak,adik,ank buah dan bakal adik ipar mimy dpt mamy kenal- Happy dapat jumpa semua :)

Terima kasih utk family mimy -nnt bawak semua dtg raya rmh sy ya.mesti tau.

Utk Mimy, harap itu bukan pertemuan terakhir ya..nnt kita set date dating berdua pula ;) bolehlah kita berbual panjang :)

Sayang Mimy <3


happy read ;)

22 comments:

Wanieys said...

bestnyer dpt jumpa rakan blogger...comel jer anak mimi tu hihi bam2 sangat

Nieyl said...

wah!bgs la kan...org kate berkawan biar beribu...so,blogger2 yg len pun kite leh jumpe...tok eratkan lg hubungan tuh kan...:)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer dpt jumpa n gader2 cam ni

atty's said...

itu yg besh jadi blogger..leh dpt ramai kawan.. semoga satu hari nanti kita pun dpt jumpa ya.

♥ Wina ♥ said...

inilah yang wina suke tentang berblog...dapat ramaiiii kawan ;-)

syariza09 said...

mimy dh da bb yer..dulu2 pernah juga masuk blog mimy. untung mamy dpt jumpa mimy sekeluarga, sweet moment

Mama Gee said...

bilalah kita nk nak jumpa ya mamy? hehee

-Sara- said...

bila nak jumpa sara nii?? ermmm...eheheh

Qhaifa Nur said...

walaupun area rumah dekat dengan mimy, belum berkesempatan nak jumpa......
seronok dapat jumpa rakan2 blog ni.....

:: Mrs.Eady :: said...

Seronok yeee :)

fiza said...

Bestnya dpt jumpa kwn blog.

ieda said...

seronoknyaa jumpe blogger kan yati
mimmy wajah dia ada mirip2 yat lah .. dua2 comel ..

aah dikk followers kita adalah sahabat kita .. akk je kadang2 x terskodeng followers2 akk tuu huhuh

ummiarissa said...

inilah untungnya berblog menambah rakan...seprti yang saya lakukan sekrang..mencari sahabat baru di alam maya...salam kenal..

rosmawaty said...

best2 dpt jumpa mimy....hihihihi.....aku sempat jumpa atas jalan jer...

jualan megatefal said...

hi, i ada jual tefal murah..feel free to browse ya www.jualanmegatefal.blogspot.com

Nong Andy said...

mamyharraz,

jadinya lain kali kalau datang Sabah. sila la jumpa saya :D

mimieaya@yahoo.com.my

add saya di FB : Mimie Nong Andy

Mishter Izwän said...

best jugak kan kalau dpt lepak ngan kwn blogger. boleh share mcm2 pasal blog . :D



#1st time here. feel free to visit speechless009.blogspot.com

AiNuN FaUzI said...

Best dapat jumpa kawan baru ni.... Bilaaa laaa teh dapat jumpa akak pulak?? Heheheheheh...

wahida said...

si fayel tu mmg comel kan nok? geram je aku tgk!!

norhidana said...

seronoknyer dpt jmpa member yg sekepala... msti mcm2 borak kan

GreenJade said...

mmg seronok dpt jumpa kwn blogger ni...plg seronok plan last minit menjadi ..i like ..heheh :)

Mimy Hamid said...

oh tidak yati bukan terakhir tp pertama...nanti kita set date lagi..jumpa macam dah kenal lama kan...sonok...hari tu macam kejap je..


muka yati macam pelakon la...ala yg kiut tu...sapa la tak ingat