Thursday, July 26, 2012

wajah kesayangan hamba ;)

 Salam Ramadhan di hari Jumaat :)
wehoOooOoo esok cuti beshnya 

Cuci mata tgk pic budak demok kesayangan semua ;)

 manja sgt budak niiiiii suka baling barang,punya mulut yg laser,tak suka mandi tapi kalau dah start masuk bilik air payah nak keluar -__- ,suka gaduh dgn mamy tapi kalau nak susu mamy jugak ko nak kan? T_T baba buat tak sedap =P nak tido pun cari mamy nak makan pun mamy basuh buyak pun mamy lepas tu dgn haku jugak ko selalu gaduh kan? T______T
 apa-apa perangai pun awk tetap jantung hati mamy :)
sayang sangat <3 (tanda love)
 bila nak snap pic dia beginilah gaya yg paling macho :")
 ini pun macho (kot?)
:")
 24jam berkepit dgn ipad 
sebenarnya bukan ipad tapi samsung tab tapi mamy dia kan buta jenama pakai belasah panggil ipad jadi anak pun terikut-ikut panggil ipad :") huhuhuuu well belasah tu kan hobi ai ngeh ngehhh 

contoh benda yg aku suka ubah stesen minyak kan ada mcm2 esso lah petronas lah shell lah kan?
tapi aku tak peduli kalau mana-mana stesen minyak aku suka sebut "shell" padahal tu petronas =P

korang tak paham takpe hewhew

yg pasti laki aku selalu bengang dgn statement salah yg aku bagi =P

 sayang mereka berdua :)

dua beranak yg selalu berkepit 
bilalah mamy nak ada geng ni :")


 yg ni ada ke org nak sayang (?) hew heww

cuti raya korang dah apply ke hehe ai dah apply wipiiieee 3 minggu uolss ai apply selamat tinggal kerja :D
happy read ;)

38 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

3 minguu???omakkkk aiiiii lame nyer!

atty's said...

bila mummy nak ada geng ye..hehehehe..

beshnya yati cuti lama ..

Nieyl said...

mak ai...lame tuh kak...wah!beraya sakan nie..huhu~syok nyer....nak jgk laaaa....

mamyharraz said...

mrseady: nnt kalau jumpa kite kt KK say lah hai hai k ;)

kty: doakan supaya cepat sy dpt geng ya :")

niely: ya dik akk raya sakan tahun ni hehe

GreenJade said...

perghhh mammyy....lame nye cutiii...jelez..uhuhuhuhu

-Sara- said...

perghh 3 minggu! tak menahann! jelesssssssss :(

mamyharraz said...

greenjade &sara : jgnlah jeles hehe jom apply sama2 ;)

wahida said...

eh, aku sayang ko tau!! :)

apa noks? ko cuti 3 minggu noks? mak aiiii, lama giler, ko nak melancong ke nok?


p/s: makin hensem anak ko noks...

fiza said...

Perghhhh...lamanya cuti. Mesti cuti banyak lagi nih ☺☺

mamyharraz said...

wahida: terima kasih utk kasing sayang ko ohh daku terharu :")

ya..aku nak melancong tp dalam negeri sajok hehe

alahai kembanglah si kakal kalau tau anty ckp dia hensem

mamyharraz said...

fiza: akk amik unpaid.cuti dah lama finish huhuhu

mama aryan said...

salah sebut xpe tp yg pntg, konpiden kita betul..walapon salah sebenarnya hahaha..eh paham ke? akak puntak paham akak ckp apa..adoi

mamyharraz said...

mama arya: saya faham akk cuba sampaikan hehe kiutt :)

atuk said...

Salam Ramadhan Mamyharraz

Insyaallah
nanti dapt la insan solehah yg jadi geng mamynya


Selamat menjalani ibadah puasa

Pink Lavender said...

HAI MUMMY HARRAZ..

BESAR DAH HARRAZ..

MAKNENG FOLLOW SINI
JOM FOLLOW MAKNENG

mamyharraz said...

atuk: salam ramadhan :)

amin..insyaallah dgn izinNya.

lieyalatif said...

aishhh akak..lieya la sayangggg hihihihi.....

akak, same jek peel mcm dayyan kak...ade laaa sikit2 tuuu..rasenye dah name boy kan ..peel lebih kurang jek...tapi bak kate akak laaa camne peel pun tuleee buah hati kite kankak....penat2 lik keje layan karenah dieorg sejuk sikit penat kite....

selamat berhujung minggu kak...

mamyharraz said...

lieya : hihi tengkiuuu syg lieya jugak.

yelah dah nama boy mmg lasak dia ya ampunnnn tp itulah pengarang jantung kita kan..buatlah apapun tetap sayang sgt sgt..

slmt berhujung minggu lieya :)

ieda said...

wah lama cuti dikk
seronoknyeeeeeeeeeeee

wajah kakal wajah yati lah .. memang manja jee .. dia sorang je kan .. kenalah manja2 ekeke ';)

mamyharraz said...

kakieda: wajah sy ya? ramai ckp dia ikut muka baba.

lama kak sy nak raya sakan tahun ni he he he

Qhaifa Nur said...

bagusnya kalau bos bole beri ct lama-lama...

insya allah x lama lgi ada geng tuh..

LiYa HaNiF :: said...

lamanya cuti hehehe..

Rasp said...

bestnya cuti lelama....
tak lama lagi insyaAllah ada lah rezki u sis....

kakcik said...

Cuti kakcik hanya tinggal 12 hari. Raya nanti kakcik mungkin tak ambil cuti tambahan sebab tak tahu nak pergi mana. :(

mamyharraz said...

qhaifa nur: sy ambik unpaid ;)

liya: kpg husben jauh sbb tu kena balik lamaaa lamaaa :)

rasp: amin.Insyaallah :)

kakcik: cuti sy pun berbaki 2 hari je yg lain2 hari tu di unpaid kan hehe..kpg jauh sbb tu balik lama :)

Kesuma Angsana said...

amboi bercuti sakan le nanti ye

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa..sama lah macam nak gilapkan kasut, org akan cakap "kiwi kasut"..padahal Kiwi tu jenama pengilap kasut!

mamyharraz said...

kesuma : nampaknya begitulah :)

daddyziyyad : ya! itulah yg sy maksudkan hehe terima kasih sbb faham apa yg sy sampaikan

AiNuN FaUzI said...

Teh sayang akak!!!!! Lamanyaa cuti rayeee!!!!! Seronotnyeeeee!!!!!

ღ cik faye ღ said...

29 comments tu tandanya ramai yang sayang :-)

Wanieys said...

mak aiii 3minggu cuti raya lama beno tu hihihihi

doc said...

macam semua mee segera kena panggil megi kan...
:)

salam kenal..
:)

Nong Andy said...

comel sungguh :D

azievee said...

amboi lama nyer cuti...

NEKCIK said...

selamat bercuti mammyharraz..enjoy life..

Riri Yoorin said...

mak oii mamy.. lama yer cuti raya.. 3minggu hehe.. besttt nye!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Anak ni penyejuk jiwa kita...buah hati kita yg sgt kita rindukn bila berjauhan..
Comelllll....

Mimy Hamid said...

lama nya cooti...nnt beraya umah saya eh...haikal the cheeky boy..heheh budak mulut lazer..kelakar