Monday, July 9, 2012

Tiga helai baju baru

Semalam ikut mak p kenduri kt Kampung Lebu -lalu Bandar Bentong kedepan sikit masuk simpang kanan jalan terus belok kiri haaaa situlah Kampung Lebu-pastu kedepan sikit jumpalah Mempaga 3 ;)

Pagi-pagi mak dtg rmh ketuk pintu ingatkan ajak keluar Bfast sekali rupanya ajak p makan kenduri-terus cancel plan nak bwk ank bujang swimming...minggu depanlah ya anak kita berenang ;) kalau nak mkn kenduri kalau tak de baju baru..mood alahaiii mmg kelaut..lagi-lagi kenduri ni ramai yg mengenali mestilah nak vogi the vas "walaupunnnn" hehe

Ok,relax ketuk je rmh cikSal amik baju yg bertempah hari tu -dan dgn sukahati 3 lai sekali siap! -niat nak pakai 3 hari berturut-turut masa hari raya pun di cancel kan ;P cukuplah 2 lai di reseved utk dipakai raya..lagi selai moh le kita rasmi pakai g kenduri kawin ;)

eh..perak kalah bola eh? haihh kenapa lah tak sepak bola tu betul2 T__T hmmm...

Yang tengah (kaler kuning) sudah pun di pakai jadi tunjuk jelas-jelas pun tak ngapa kannn ;P yg kuning tu adik lelaki bagi dia balik dr outstation bg terus aku tempah : tq ya abg :)  dulu mak pernah ckp kalau tunjuk baju raya awal2 hilang seri...alamakkk habislah raya nnt aku tak berseri >___<

Dan yg kiri dan kanan tu lah hasil shopping-an aku kat Bandung hari tu - terus aikk 2 pasang je ke aku beli hari tu? Tskkk terus rasa menyesal tak beli 5-6 lai sobs sobs

Nak kumpul duitlah nak g Bandung lagi ~



happy read ;)

12 comments:

miloais milo said...

dah siap baju raya uols...
iols tahun ni - beli dah siap aje lah....

:: Mrs.Eady :: said...

Amboiiii amik mood raya dah ke? :)

Nieyl said...

hihi..same ar ngan nieyl kak...lg2 kan klu kuar g wedding member..mesti nak pkai baju baru..hehehe

Bitt (doubleIS) said...

yeayy heaven shopping bandung time nak raya nih kan :)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Tu la bahaya kalu baju raya siap awai.. Hehehe.

norhidana said...

bgsnyer baju raya udah siap... baju raya akak lum siap lg... uh sedih tul lah... thn ni konon2 nyer nk beraya ngn 3helai baju raya... heheeh ntah dpt ntah tak

Mama Gee said...

wahh bestnyaa....
jgn rasmi buat pi kerja plak baju2 tu..tahannnnn........@ pi beli baju lain pulak..heheee

Wanieys said...

wah siap dh baju raya...wani ada kat tailor lagi hihihi...jgn pakai tau tahan untuk pakai raya hihi

lieyalatif said...

wahhh kain bandung mariii kak yeak...boleh lieya agak dah, sure cantik kainnye....heheehehe....

lieya pun ade peel mcm akk, kalo ade baju baru tu ya Allah, tak sabar nak pakai...konon niat nak pki raye selalu terbabas haahahha...tak menyabo katenyerrrrr....

nazirah said...

oyeke kak.. tkpe2.. nt kalau cci nak uplod gmbr baju raya, nk black n white kan weeee.. hee..

-Sara- said...

sara ni selai pon xcri lagi baju raya :((

Leadership Developmant Training said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.