Sunday, July 15, 2012

Kow Po -Bentong Pahang

Kalau lalu Bentong tempat wajib singgah  - Kedai aiskrim Kow Po

Senang je nak cari kedai ni sbb tepi jalan..kalau dari arah KL kedai ni sebelah kanan..kalau nak menghala ke KL kedai ni sebelah kiri sebelum Petronas.ok?paham? tak paham tak dapatlah nak tolong =P

Banyak citer lain nak apdet..tp alahaiii hmm nanti jap lagilah kot..semalam kan kitew ada jumpa blogger yg ai admire dari dulu..dan tak sangka hari ni kami boleh berkawan..mula-mula baca entry dia-pastu follow-memfollow-pastu komen-mengkomen dan semalam kami berjumpa-jumpa-an :) Happy dapat kenal dia ;) Happy dapat bertemu :)

Dalam Facebook dah masukkan pic..cuma kt sini je belum up-entry..

Ok,sebelum muntah ijo tgk entry sushi kelmarin sy jamu aiskrim pulak utk cuci-cuci mata di petang hari ini ;)


happy read ;)

23 comments:

Qhaifa Nur said...

sedapnya ais kerim.....

Nieyl said...

dapnyerrrr....aiskrim tuh...

♥cikmOt♥ said...

terliur...bulan puasa jangan tunjuk gambar cam gni ye...sobs...

Encik Zaharin said...

ini kalo musim2 panas kemarau mcm dulu bagus membaham eskrim mcm gini hahahahaha

syariza09 said...

hamboi...kisah mkn jer ..

kakcik said...

Di sini hujan lebat, macam tak sesuai nak makan aiskrim. Tapiiiii.. kakcik terliur juga ni. :)

munna said...

cuaca panas ni...sedapnya dpt makan aiskrim

Mooniqueen said...

Adoiii sedapnya.... Makan time panas2 pulak...

bunga_rose said...

kow po? petronas mana? yg lepas genting sempah tu ke? nampak yummihhh

-Sara- said...

haa jumpa blogger sape tuu? cepatlah share :)

aimaniman said...

sedapnya.... terliur, walaupun hujan tapi masih panas, sedap kalau cari eskrim ni...

ieda said...

waahh dah rasa nyaman di tekak dik ;)

fiza said...

Bestnya dpt jumpa kawan blogger.

Kalamhati said...

waah kena cari kedai ni klu pi kl ni..hehe

lieyalatif said...

Fuhhhhh... Mmg menggiurkan kak... Bulan2 pose tgk pic ni mau pitam sampai megrib ni kikiki

ratu siput said...

sib tayang eskim sbelum puasa..kalau tak....mmg nak kena...ehehe..

Fieza79 said...

uishh terliur..kalo bln posa ni aduhai tktau la nk ckp cemana hikk...

jom kita sama kukuh kan kewangan..betul la kan mamy..bila respon baik pnya dpt... trus tmbh semangat lg...

wahida said...

mak aiii...mmg aku terliur...

Wanieys said...

sedapnyer nengok aiskrim tu hihi

Riri Yoorin said...

best memang best.. nnt buat reunion bloger heeh

Mimy Hamid said...

jom jumpa blogger lain

ellynadyra said...

apa speselnya ice cream ni?

mamyharraz said...

ellynadyra: speselnya ice cream ni home made.pastu perisa kebanyakkan buah2an tempatan..cth coconut,nangka begitulah..